събота , 16 декември 2017
Начало / Код 11-13 / Кампанията „Футбол с кауза“ събра 18 000 лева за болни деца

Кампанията „Футбол с кауза“ събра 18 000 лева за болни деца

Благотворителният турнир „Футбол с кауза“ се организира за четвърта поредна година. Организаторите Лъчезар Арсов и Мартин Арсов заявиха, че са събрани 18 000 лева за лечението на децата Ради и Александра.

„Понякога единственият шанс за тези деца е дарителска кампания и милосърдието на хората. Ние следим DMS кампаниите, защото достигането до такъв номер е наистина трудно, а тези, които имат, са с отказана помощ по административен път. За това, когато видим някоя кампания, в която можем да помогнем, се включваме“, каза Мартин Арсов.

Лъчезар Арсов заяви, че Александра вече е в САЩ, а Ради е в Испания. Децата са хоспитализирани, а събраните от благотворителния турнир пари са предвидени за разходи по транспорт, настаняване и следоперативно лечение. Сумата е разделена поравно между двете деца.

„Апелираме отборите, които искат да участват, да направят дарение по някоя сметка на болно дете и на тази база на платежното нареждане ние ги допускаме до турнира. Тоест през нас пари не минават, те даряват директно по сметките на децата“, обясни още Лъчезар Арсов.

Подробности за благотворителния турнир „Футбол с кауза“ вижте във видеото:

Вижте също

Има ли политическа воля за нови изтребители и докога ще плащаме милиони за ремонт на старите МиГ 29 – отговаря ген.-майор Съби Събев

Офицерът от резерва ген.-майор Съби Събев гостува в КОД 11-13 по темата за ремонта на …

Един коментар

  1. Благодарим на всички, които подкрепят нашите идеи и децата, на които искаме да помогнем!
    Повече за Футбол с кауза и информация за всяка наша следваща инициатива можете да откриете на страницата ни във Facebook – Футбол с кауза

    https://www.facebook.com/pg/CharityFootballBg