неделя , 22 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Какво остана тайна след звездния мач на Бербатов

Какво остана тайна след звездния мач на Бербатов

Какво остана скрито за публиката след мача на годината снощи, а именно невероятното футболно шоу между отборите на Бербатов и Луиш Фиго? Флорина Иванова обобщава атмосферата на стадиона след грандиозното шоу.

„Първо, много приятно ми стана от изненадата в съблекалнята, трите фланелки бяха една до друга, трите кончета бяха едно до друго, хубави спомени, готино…стадионът отново пълен“, каза Мартин Петров.

Според него ще стадионите ще се напълнят едва, когато има резултати. „Смятам, че за младите това трябва да е едно позитивно преживяване и им пожелавам успех. Това беше и целта на Бербатов, за да може тези млади играчи да се докоснат до атмосферата, до самите тези играчи, да видят, че нищо страшно няма. Просто трябва работа, труд, дисциплина и нещата ще се получат, защото те имат качествата“, убеден е Петров.

Стилиян Петров призна, че за него е било невероятно отново да играе с Мартин Петров и Бербатов. „Не знам дали ще имам отново случай да играя с тях двамата, но успях особено пред пълен стадион, родна публика. Нещо уникално“, сподели усещането Петров.

Димитър Бербатов каза, че пази много хубави спомени с Мартин Петров и Стилиян Петров, които си е припомнил. „Пошегувахме се, сега пак най-вероятно ще си ги припомним тези неща. Но най-важното беше, че всички, които дойдоха, бяха много позитивно настроени, предполагам, че и вие сте го усетили“, сподели Бербатов.

Той добави, че всичко това го кара да се чувства горд, тъй като е запазил отношения с хора, които са големи имена във футбола. „Когато се отнасяш с уважение и респект към хората, с които си работил, дори с тези, които не си работил, винаги ще ти отговорят със същото“, убеден е футболистът.

Мартин Йол посочи, че това е първият мач в живота му, в който неговият отбор отбелязва цели три гола и нито един от тях не е попадение на Бербатов.

„Беше игра, на която се насладихме. Имаше много голове за феновете, добра игра на високо ниво от страна на двата отбора. Беше прекрасно да бъда част от този страхотен ден“, добави от своя страна Роби Кийн.

Вижте повече за звездния мач в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …