неделя , 23 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Какво издават подписите на премиера Борисов, Доналд Тръмп и Мерилин Монро
PODPIS картинка 2

Какво издават подписите на премиера Борисов, Доналд Тръмп и Мерилин Монро

Подписът е творение на самия човек и може да се разглежда като визитна картичка. Той може понякога да не отговаря на личността, а на начина, по който човек иска да го възприемат.

Това каза Сашо Атанасов, който е експерт криминолог и графолог. В студиото на еМисия България той направи анализ на подписите на американския президент Доналд Тръмп, българския премиер в оставка Бойко Борисов и актрисата Мерилин Монро.

„Подписът на тръмп е доста интересен. Той е страховит на пръв поглед, с ъгловати елементи, островат. Изписал е и двете си имена, което е характерно за хора, които застават отговорно зад думите и делата си. Подписът е сравнително дълъг, балансиран. Ълъватите елементи се тълкуват като раздразнителност в характера, но като цяло подписът говори и за умението да отстоява борбено позициите си, както и да подрежда мислите и идеите си“, категоричен е Атанасов.

„За подписа на Бойко Борисов е характерно, че това представлява стилизирано изписване на буквата „б“. А хората, които започват с главната буква на името си, са отговорни. Той има голям подпис, което говори за амбициозност. Подписът е изпълнен с динамика, т.е. човекът работи със замах“, коментира още графологът.

„В подписа на Мерилин Монро има точка и витиевати моменти. Колкото и невзрачен елемент да е точката, в графологията тя означава много. Ако е поставена в началото, то означава, че този човек, преди да започне каквото и да е, обича предварително да направи добра подготовка и анализ на нещата, а когато е в края, то този човек иска да доведе нещата докрай и го прави със старание. При Монро е в средата, а това говори за добре балансиран човек, добре разпределен в делата си“, допълни още Атанасов.

Той разказа, че е проследил и развитието на подписа на Наполеон Бонапарт, като е установил, че в него са отразени всичките му възходи и падения.

За да се предпазим от фалшификация, графологът посъветва хората да се подпистват възможно най-сложно и да изписват имената си.

Атанасов изтъкна, че е важно да се обръща внимание на почерка на децата за това дали не издава някакви техни проблеми.

Вижте също

gerdzhik

Огнян Герджиков подложен на кръстосан огън от новите депутати

Новите депутати спешно повикаха служебния премиер Огнян Герджиков за обяснения относно неговата кадрова политика. Препитването …