събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Какво издават подписите на премиера Борисов, Доналд Тръмп и Мерилин Монро

Какво издават подписите на премиера Борисов, Доналд Тръмп и Мерилин Монро

Подписът е творение на самия човек и може да се разглежда като визитна картичка. Той може понякога да не отговаря на личността, а на начина, по който човек иска да го възприемат.

Това каза Сашо Атанасов, който е експерт криминолог и графолог. В студиото на еМисия България той направи анализ на подписите на американския президент Доналд Тръмп, българския премиер в оставка Бойко Борисов и актрисата Мерилин Монро.

„Подписът на тръмп е доста интересен. Той е страховит на пръв поглед, с ъгловати елементи, островат. Изписал е и двете си имена, което е характерно за хора, които застават отговорно зад думите и делата си. Подписът е сравнително дълъг, балансиран. Ълъватите елементи се тълкуват като раздразнителност в характера, но като цяло подписът говори и за умението да отстоява борбено позициите си, както и да подрежда мислите и идеите си“, категоричен е Атанасов.

„За подписа на Бойко Борисов е характерно, че това представлява стилизирано изписване на буквата „б“. А хората, които започват с главната буква на името си, са отговорни. Той има голям подпис, което говори за амбициозност. Подписът е изпълнен с динамика, т.е. човекът работи със замах“, коментира още графологът.

„В подписа на Мерилин Монро има точка и витиевати моменти. Колкото и невзрачен елемент да е точката, в графологията тя означава много. Ако е поставена в началото, то означава, че този човек, преди да започне каквото и да е, обича предварително да направи добра подготовка и анализ на нещата, а когато е в края, то този човек иска да доведе нещата докрай и го прави със старание. При Монро е в средата, а това говори за добре балансиран човек, добре разпределен в делата си“, допълни още Атанасов.

Той разказа, че е проследил и развитието на подписа на Наполеон Бонапарт, като е установил, че в него са отразени всичките му възходи и падения.

За да се предпазим от фалшификация, графологът посъветва хората да се подпистват възможно най-сложно и да изписват имената си.

Атанасов изтъкна, че е важно да се обръща внимание на почерка на децата за това дали не издава някакви техни проблеми.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …