петък , 24 ноември 2017
Начало / Код 11-13 / Какви са новите тенденции в грима и защо звездите се отказват от него

Какви са новите тенденции в грима и защо звездите се отказват от него

Защо световните знаменитости се отказват от грима, коментираха гримьорът Оксана Николова и актрисата Александрина Янкова. Те гостуваха в студиото на Би Ай Ти и Код 11-13.

„Гримът е средство за красота и сега тенденцията е към естествена визия. С определен набор от продукти може да се постигне естествена визия“, обясни Николова. Това може да стане, когато продуктът е избран по такъв начин, че изглежда изключително естествено.

„Съветвам жените първо да намерят себе си. Ако не се чувстват достатъчно сигурни, да се обърнат към съветите на консултант и професионалист“, препоръча още тя.

„В ежедневието си ходя предимно без грим. Дори само с крем“, сподели актрисата Александрина Янкова и добави, че се е научила сама да се гримира.

Николова посочи, че „тежък грим“ е много относително понятие. По думите й, има жени, които подхождат по-неуверено към грима. „Има консултанти, които могат да посъветват една жена какво би било подходящо за нея“, каза експертът.

„Трябва да има баланс и гримът да бъде умерен, да не се прекалява. Виждаме напоследък устни извън контрол, скули извън контрол и ефектът става дефект“, обясни Оксана Николова.

Вижте повече в следващото видео и чуйте съветите на експерта:

Вижте също

Разследват за корупция лидера на управляващата партия в Румъния. Защо у нас се проваляме в борбата с корупцията по високите етажи на властта?

Запорираха имущество за 27 млн. евро на лидера на управляващата партия в Румъния Ливиу Драгнеа. …