събота , 25 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Каква ще е вълшебната „Нощ на звездите“ – срещаме ви с част от журито и номинираните
EMISIQ_RENO картинка

Каква ще е вълшебната „Нощ на звездите“ – срещаме ви с част от журито и номинираните

Остават броени дни до вълшебната „Нощ на звездите“ – на 25 февруари, организирана от фондация „Енчо Керязов“. За пореден път десет талантливи български деца ще бъдат отличени в категориите образование, спорт и изкуство. Би Ай Ти представя част от номинираните и от журито.

Самата номинация вече е победа, като винаги е много трудно да се определи победител, тъй като имаме много талантиливи деца, заяви Светлозар Желев, член на комисията по номиниране.

Желев посочи и кои са ясно определените критерии – успехи на международно ниво, степен на сложност на постижението или турнира, както и успехи на национални престижни състезания.

Той очаква очакваното цирково шоу, посветено на преодоляването на гравитацията, по думите му, да е наистина грандиозно.

По скайп в предаването се включи и Атанас Динев, ученик от Бургас, номиниран в категорията „Образование“ заради успехите си по математика. Той сподели какво определя страстта му към този труден предмет, като призна, че подоготовката в училище далеч не е достатъчна и трябва да се полага огромен труд извън клас.

Чуйте целия разговор за очакваното събитие:

Вижте също

IZBORI картинка

Димитър Иванов: ЦИК незаконно ще затрудни гласуването в чужбина

В последните часове ЦИК взе решение, с което по административен път ще създадат опашки и …