понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Как видя събитията от седмицата скенерът на Люба Кулезич

Как видя събитията от седмицата скенерът на Люба Кулезич

Време е президентът Румен Радев и съпругата му да се замислят дали наистина свързани с организирания мафиотски модел #Кой структури не се опитват да ги опаковат в непресъхващ скандал, да ги направят зависими от себе си, подкопавайки доверието както в държавния глава, така и в самата президентска институция. От това те трябва да се пазят.

Това каза журалистката Люба Кулезич в традиционния си коментар на събитията от седмицата в предаването „Просто Диков“ по Би Ай Ти.

Тя коментира поста на съпругата на президента Румен Радев във „Фейсбук“, като изтъкна, че тя е реагирала човешки и правилно се е защитила при опита да бъде опакована в жълто-кафяв скандал.

Кулезич каза още, че на брифинга на служебния премиер Огнян Герджиков, на който той отчете резултатите от проверките в министерствата, главен герой е бил Сашо Диков.

„Огнян Герджиков започна своето пандишпанено изложение с тебе и то без да иска (обърна се Кулезич към водещия Сашо Диков – бел.ред.). Ти със свойствената си безтактност нарушисладкишения тон на подготвеното изложение, защото това, което правят с фалшивата война помежду си – и левите, и десните, и БСП, и ГЕРБ, и служебното правителство, е театър на фалшивото възмездие. Всички разбраха, че ревизията е една пушилка, залъгалка за малки деца“, пподчерта журналистката.

Вижте кои други събития от последните дни попаднаха в полезрението на скенера на Люба Кулезич:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. НСО не е просто охрана. Чрез НСО няКОЙ държи на примка всички тия охранявани.