петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Как Стажанта видя неуспелите кандидати за „Дондуков 2“

Как Стажанта видя неуспелите кандидати за „Дондуков 2“

В изборната нощ Стажанта броди в НДК, а камерата му улови неуспелите кандидати за „Дондуков 2“ на влизане в Международния пресцентър.

Журналистът Боби Ваклинов заяви пред Стажанта, че е в НДК, за да връчва скунксове.

„Взел съм цяла зоологическа градина от статуетки за кандидатите за президенти, които не спазиха обещанието си да отидат на балотаж“, декларира Ваклинов.

На свой ред, Евелина Банева, съпруга на кандидата за държавен глава Николай Банев, посочи, че приетото от НС задължително гласуване е загубило смисъл, защото избирателната активност не е по-висока от обичайната.

„В политическата идиотщина, в която живеем, няма нито един автентичен лев, който да не бъде унищожен, за да не пречи на властимащите“, коментира самият Николай Банев. Той допълни, че кандидатирането му за президент е само началото. И отбеляза: „А защо да не стана българският Доналд Тръмп“.

„Нов президент, ново правителство и предсрочни избори – това правим. Народът иска промяна. Не може да се остане в това положение. Очаквам г-н Борисов да подаде оставка“, коментира Александър Томов.

Бисер Миланов – Петното пък дойде в НДК заедно с духовници и посочи, че трябва да се върне вярата на българите в Бога. „Вярата и истината са пътят към свободата“, категоричен бе той.

„От моите избиратели няма нито един човек, който е гласувал без да знае защо го е направил, само защото някой му е казал, защото от това не печелят нито облаги, нито постове, нито някой им е искал да се отчитат, нито някой им е давал нещо“, подчерта кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Тайков.

Ивайло Калфин, издигнат от АБВ, пък коментира, че не е очаквал такъв резултат за себе си.

„Резултатът обаче не е провал за партията ни, която събира повече гласове, отколкото на парламентарните избори. Иначе аз съм разочарован и ще поема отговорност“, каза Калфин.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …