понеделник , 24 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / STAR BOX / Как се случва магията на фолклорните спектакли – хореографът на ансамбъл „Българе“ разкрива пред STAR BOX!
bylgare

Как се случва магията на фолклорните спектакли – хореографът на ансамбъл „Българе“ разкрива пред STAR BOX!

Преди 15 години Христо Димитров мечтае да създаде грандиозен фолклорен спектакъл, който да покаже най-характерното от музиката, песните, танците и народо-психологията на българите.

Днес тази мечта е реалност с ансамбъл „Бълраге“. В представленията участват 40 професионални танцьори и 30 солисти – актьори, каскадьори, балетисти, певци, музиканти, алпинисти.

С този голям екип работят едни от най-добрите композитори, музиканти, сценографи, дизайнери и художници на костюми в страната. До този момент, ансамбъл „Българе“ е изнесъл над 1500 предсатвления и концерти в повече от 20 държави по света.

Какво обаче коства това – вижте в специалното интервю за STAR BOX!

А кои са новите предизвикателства пред ансамбъла? Кой е националният спорт на България и защо? Ще видите тази вечер в последната част на интервюто с Христо Димитров само в STAR BOX!

 

Вижте също

star

STAR BOX на 18 юли: Ексклузивни кадри от клипа на Камелия и Гъмзата, в какво е обвинен Джим Кери и събраха ли се Кайли Миноуг и Оливие Мартинес

Сигърни Уивър усилено се готви да влезе отново в ролята на д-р Грейс Аугустин. Снимките …