петък , 20 юли 2018
Начало / Жива връзка / Как кечът запозна семейство Макмеън с Доналд Тръмп

Как кечът запозна семейство Макмеън с Доналд Тръмп

В Америка продължават спорните назначения на избрания за президент Доналд Тръмп. Този път ще си поговорим за една личност, която е позната в България, но не и с политическата си кариера. Това е 68 годишната Линда Макмеън. Тя беше номинирана от Тръмп за поста в администрацията на президента, отговарящ за малкия и среден бизнес. Целта й ще е да създаде нови работни места.

Макмеън отдавна участва в политиката на страната на републиканците и има два неуспешни опита да седне на сенаторски стол.

Но не политиката е това, което прави Линда Макмеън позната по цял свят. Тя е съпруга на Винс Макмеън, а семейството е основател на световната федерация по кеч. Очертава се предприемач от развлекателния бизнес да отговаря за малките и средни предприятия тук.

Линда е едно от основните лица, които превръщат кеч федерацията в мултимилионна компания, позната по цял свят. Тя се оттегля от ръководството й през 2009 г., като я оставя изцяло в ръцете на съпруга си Винс през 2009-та, именно за да търси политическа кариера, но преди това тя участва в доста от сюжетните линии, които се разиграват на ринга.

В най-прочутата от тях Винс Макмеън има любовница – доста по-младата Триш Стратъс и открито излиза с нея пред жена си, която е прикована в инвалидна количка заради мозъчна травма и е принудена да гледа изневерите на съпруга й.

Всичко се решава в кеч мач, в който Винс Макмеън се изправя срещу собствените си деца Шейн и Стефани Макмеън, които искат да защитят честта на майка си. Накрая се оказва, че тя всъщност е напълно здрава и се е преструвала през цялото време.

Тя става от инвалидната количка за ужас на господин Макмеън и го удря с все сила в слабините. Кеч любителите сигурно помнят тази паметна история от най-силните години на кеч федерацията. Доналд Тръмп също е голям любител на кеча и от години е близък със семейство Макмеън.

В предприемаческите си години бизнесменът също е участвал в сюжетни линии, разиграли се на кеч арената. Той печели в мач срещу Винс Макмеън, озаглавен битката на милиардерите. Залогът е, че загубилият трябва да бъде обръснат нула номер.

Винс Макмеън губи и този мач, а Доналд Тръмп с помощта на легендарния кечист Ледения Стив Остин и една машинка за подстригване обръсва противника си, докато той седи завързан на стол. Може би заради това Тръмп иска да назначи съпругата на своя противник на един от най-ръководните постове в страната.

Всъщност Доналд Тръмп няма възможността да се зарадва напълно на победата си над председателя на федерацията по кеч.

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …