понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Как изглежда политическият терен у нас – поглед отвън на рапъра Мишо Шамара

Как изглежда политическият терен у нас – поглед отвън на рапъра Мишо Шамара

Рапърът Мишо Шамара или Биг Ша се включи по скайп в предаването „Честно казано“ от Чикаго.

„Поисках да го чуя заради стар сблъсък с политически фитил преди 6 години между нас. Поводът беше Бойко Борисов, а спорът се въртеше около това кой и защо му се слага. Когато Мишо емигрира в Америка следях в мрежата някои от диагнозите му за българския живот и не можах да не призная, че са се оказали доста прозорливи. Сега ми се ще да го чуя как изглежда политическият терен у нас от Щатите и от неговия опит като рапър и човек, който върти собствен бизнес“, каза в началото на раговора водещата Люба Кулезич.

На свой ред, Мишо Шамара призна, че се чувства спокоен, защото в Америка е свободен.

Не бях съгласен някой да ми казва как да живея. В един момент реших, че няма смисъл да се боря срещу нещо, което не мога да подебя, категоричен бе той.

Много хора в България са силно зависими от властта и предпочитат да бъдат мачкани, за да взимат заплатата си. Пожертвах кариерата си и славата си, за да мога да живея аз и моите деца свободно, сподели Мишо Шамара.

Целия разговор с него можете да видите във видеото:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. вал валo

    За какво ни го пускате този нещастник? А забравих , че всеки който е против Бойко Борисов има време в Честно казано и въобще в телевизията на Прокопиев и Дай България !