сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Съветите на Лазар / Как да се върнем към нормалните килограми след празниците
JIVA_LAZAR картинка

Как да се върнем към нормалните килограми след празниците

След обилните празнични трапези е време да помислим как да се върнем към нормалните си килограми си физически тонус. Темата е актуална всяка година по това време, шегува се нашият фитнес гуру Лазар Радков.

Той смята, че след вълната от посещения на фитнес залите в първите дни на новата година, нещата ще започнат да се нормализират към средата на януари.

Радков съветва през първите седмици редовно трениращите да наблегнат повече на разтягането, на здравето на ставите, за да подготвят тялото си за едни по-интензивни тренировки по-нататък.

Качилите тегло по време на празниците той успокоява, че няколко кила отгоре не бива да ги притесняват, ако имат добри двигателни и здравословни навици през останалото време. Всичко постигнато само за няколко седмици би било кратковременно решение.

Чуйте всички съвети на Лазар Радков.

Ако имате теми, които искате да представим в „Съветите на Лазар“, ако искате да видите конкретни упражнения и тренировки или пък имате други предложения и препоръки, пишете ни в коментарите под статията или на страницата на предаването във Фейсбук“!

Вижте също

JIVA_LAZAR

Съветите на Лазар: Как да спортуват възрастните хора

Трябва ли да спортуват възрастните хора, кога и по какъв начин? Темата коментираме в студиото …