петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Как да се преборим със стреса с няколко лесни техники

Как да се преборим със стреса с няколко лесни техники

„Източник на стреса е огромната информация, която ни бомбардира в днешно време. Стресът вече се натрупва предимно в ума, а не толкова в тялото“. Това разказа преподавателят по йога и антистрес техники Милена Голева в предаването еМисия България. От лятното студио на Би Ай Ти тя показа няколко бързи и ефективни практики, с които лесно можете да се отървете от стреса на работното място.

„Едно от нещата, които причиняват стрес в офиса, е неправилната позиция. Обикновено стресът като енергия се натрупва в областта на шията, раменете и гърба“, обясни тя.

Милена Голева обясни, че смисълът на йога и медитативните практики не са да отделят човек от реалността, а да му помогне да живеев настоящето, но с по-малко стрес. Голева разказа и коя е тайната на добрата медитация, в която умът си почива.

Вижте повече и за любопитен новия проект за лечебна медитация с музика на Милена Голева с музиканта Теодосий Спасов в цялото интервю:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …