петък , 20 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Йорданеску нападна футболистите на ЦСКА

Йорданеску нападна футболистите на ЦСКА

След края на мача между ЦСКА и „Лудогорец“, треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев каза, че футболистите са подходили много сериозно и концентрирано и още в първото полувреме е имало ситуации и демонстрирали добро поведение на терена. „За нас са важни трите точки, ние ги постигнахме“, добави Дерменджиев. Според него това не е ключов мач.

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску също коментира мача като сподели, че не е ядосан, но е разочарован.

Мисля, че днес имахме по-голяма увереност в сравнение с предишния мач. Аз съм млад треньор, но постигам целите си. Между двата отбора обаче има разлика. Нямахме толкова положения, но и съперникът ни не създаде много опасности. Трябваше да сме по-компактни, когато се защитаваме, да сме агресивни, когато нападаме. Не съм чак толкова ядосан, но съм разочарован, че загубихме“, призна треньорът.

Много неща трябва да бъдат поставени в ред. Ако искаме да стигнем нивото на „Лудогорец“, трябва да работим усилено и да гледаме в бъдещето. Може да станем шампиони още следващата година. Трябва да направим пет поредни мача без загуба, за да се надяваме на нещо този сезон. Искам да е ясно, че футболистите, които са тук, трябва да имат яснота какво означава ЦСКА. Искам постоянство“, категоричен е Йорданеску.

Той благодари на собствениците за подкрепата.

Трябва да се вземат решения. От 2-3 месеца подсказвам, че някои играчи не са на ниво. Може би сме на кръстопът и трябва да вземем решения. Някои футболисти не са за този отбор. Няма да казвам имената на тези играчи. Не можем да продължаваме така. Трябват поне 4-5 промени, за да сме по-добър отбор. Бъдещето на Йорданеску не трябва да бъде топ тема“, заяви още треньорът на ЦСКА.

Чуйте мнението на Дерменджиев и Йорданеску в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …