понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Йорданеску абдикира от ЦСКА след нова мъка на „червените“ на „Армията“
CSKA картинка

Йорданеску абдикира от ЦСКА след нова мъка на „червените“ на „Армията“

Феновете, които бяха на стадион „Българска армия“ изригнаха след мача с „Верея“ и викаха: „Оставка“. Едуард Йорданеску отиде при тях и обеща, че нещата ще се променят и малко след това обяви, че иска да се разделят с армейците. „Попаднах в изключително лош момент в червения клуб. Имаше натиск от всякакво естество“, коментира Йорданеску след като напусна отбора. Тимът имаше и наказателна тренировка след мача – да вкарват голове на празна врата.

Помощникът му Кирил Динчев каза, че всички са разочаровани – треньори, футболисти и фенове. „Аз не мога да кажа, че ЦСКА не играе футболът, който всички искат. Доста положения имахме, но просто не успяхме да вкарваме“, коментира Динчев и каза, че не е имало разделение между българи и чужденци. Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не пожела да отговори на журналистическите въпроси.

Футболистът Антон Недялков каза, че Гриша Ганчев не се е карал много, тъй като нямало за какво и добави иронично, че със съотборниците се учели да вкарват голове. Вижте още реакции и коментари в следващото видео:

Вижте също

ludogorec

Домусчиев се хвали със стадиона. Херо доволен от дебюта си

Тимът на Лудогорец победи отбора на Судува с 2:0 в първия плейофен мач в турнира …