понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Йордан Караджов: Репетираме като ученици за концерта си на 21 март

Йордан Караджов: Репетираме като ученици за концерта си на 21 март

Неуморими, дори след близо 40 години на сцена, група „Сигнал“ приключиха наскоро голямото си европейско турне, в което обиколиха няколко държави и навъртяха повече от 10 хил. км.

Няколко дни преди големия концерт „Абсолютно непознати“, който подготвят пък в зала 1 на НДК на 21 март, в еМисия България гостува фронтменът на култовата рок група Йордан Караджов.

Идеята на концерта е да представи 40 песни, които не са били изпълнявани на живо – оттам идва и името му.

Песните всъщност е предложила в допитване самата публика – т.е. макар да са познати и обичани, те не са или почти не са били свирени през всички тези години, а само са били записвани за албумите.

Репетираме като ученици за концерта и сякаш се връщаме много много години назад, когато репетирахме за хората, за да се докажем като рокаджии, призна ентусиазиран Данчо Йорданов.

Концертът ще бъде записан и бъде излъчен за онези българи, които искат да го гледат, но нямат възможност да направят това на живо.

Караджов разказа подробности и за второто им подред европейско турне и си припомни интересни срещи и моменти от дългата кариера на групата, вкл. и злополучния концерт в зала „Изгрев“ в Бургас през 1982 г. Чуйте целия разговор с него:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …