сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Извънредна пресконференция на „Шоуто на Слави“ и журналиста Васил Иванов

Извънредна пресконференция на „Шоуто на Слави“ и журналиста Васил Иванов

Би Ай Ти единствена излъчи на живо цялата извънредна пресконференция на екипа на „Шоуто на Слави“ и разследващия журналист Васил Иванов.

Във вторник Иванов подаде оставка с мотива – системна цензура от директора на дирекция „Новини и актуални предавания“ на Нова тв Дарина Сарелска. По-късно „Шоуто на Слави“ не бе излъчено в ефира на Би Ти Ви заради гостуването на Васил Иванов.

Разследващият журналист пусна записи на разговори със свои колеги в Нова тв в последните месеци, направени от него, както той сам призна. На репликата на телевизионния водещ Слави Трифонов, че това не е много етично, Иванов отвърна, че било в обществен интерес. На пресконференцията бяха пуснати записи на директорката на Нова тв Силва Зурлева и на колегата му Марин Николов.

От разказа на Иванов стана ясно, че след негово разследване срещу кмета на Неделино, той и Зурлева били повикани в ДАНС, където имало и прокурор от Специализираната прокуратура. По време на разговора разследващите казали, че в екипа на Нова тв има „къртица“, която разказвала на кмета какво има срещу него в телевизията. Иванов твърди, че името е станало ясно, когато им представили на бележка името на Дарина Сарелска.

Би Ай Ти потърси и мнението на Дарина Сарелска, чиято позиция и отговор на обвиненията на Васил Иванов можете да видите ТУК!

Цялата пресконференция на „Шоуто на Слави“ и журналиста Васил Иванов вижте в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

2 коментара

  1. Нещата вървят по фатален край обаче тук има и едно добро нещо чрес помията се вижда непрофесионалисма на Дарина това момиче( е за село )нее са този пост!А батко Слави и Васил Иванов пуснете иск на таз жена Дарина тя е един вредител уредила се е и се е самозабравила време е да я изгоним да сложим друга защото нестава за тая работа самото говорене и обеснение ма тя се смее не взима сериозно случилото се и само запласва и се държи като( селяк) неможе да знае истината и да я крие от простотия тя е саучасник за прикриването на сделките и помията и го прави от слабомислие!Нека всичките ние я осидим за прикриване и вреди нека носи отговорност за деиствията си !Поне 20хиляди души да и пуснем жалба срещо нея недопостима е и трябва да си понесе пакуста която прави!Мисля че думата село!селяк! нее толкова обидна по точно ние сме обидени и искаме да понесе вината си!

  2. Иван Начев

    Българският народ,с голямо мнозинство,си избра ГЕРБ и сложи на второ място другата партия,която вече не би трябвало да има място в парламента! Та за какво всички се жалват сега? Да ви ви е честит новият (стар) парламент!!!