четвъртък , 21 септември 2017
Начало / Код 11-13 / Иво Димчев с нов албум и премиера във Виена

Иво Димчев с нов албум и премиера във Виена

Иво Димчев е известен на световната сцена от Бразилия до Ню Йорк и Виена като „забележителен пърформър“. Канен е непрестанно като участник в стотици театрални фестивали и зали, има десетки международни награди за танц и театър, водил е мастър класове в Националната театрална академия в Будапеща, в Royal Dance консерваторията в Антверп, в Берн, Брюксел и във Виена.

Работата му покрива най-широк спектър от съвременното изкуство, на който един изпълнител е способен – театър, танц, музика, звуци, картини, пеене. Всички те са силно провокативни, дълбоко емоционални и предизвикващи всяко възприятие.

Повече за работата му и премиерата на новия му албум Songs from my shows във Виена вижте в следващото интервю на Дениза Георгиева:

Вижте също

Татяна Дончева пред протестиращите от ЕМКО: Успиват ви, че е важно фирмата да е държавна, за да могат партиите да си сменят борда при всяка рокада на властта

Татяна Дончева от „Движение 21“ отиде на площада пред парламента в София, за да се …

Един коментар

  1. Prekrasni ste vodeshta ,ekip…Kod 11-13 s blagodarnosti kam vsichko ,koeto ni predstavyate inteligentno-charovno :).Zdrave i Uspeh!