понеделник , 18 декември 2017
Начало / Спорно за спорта / Ивелин Попов: Оставам в „Спартак Москва“. Искам Шампионска лига

Ивелин Попов: Оставам в „Спартак Москва“. Искам Шампионска лига

Почвам подготовка със „Спартак“-Москва и макар че няколко пъти казах пред ваши колеги, че има интерес и предложения към мен, на този етап нямам никакво намерение да разглеждам каквото и да било оферти, въпреки че финансовите условия са доста по-високи.

Това заяви в интервю за „Спорно за спорта“ Ивелин Попов във връзка с продължаващите спекулации около трансфера му.

Отивам в „Спартак“ и се боря за своето място, категоричен е футболистът, който призна, че е щастлив, тъй като това е най-обичания клуб в Русия.

Тази година наистина усетих какво е любовта на феновете към нас, защото станахме шампиони и чувстваме голяма любов, подкрепа и уважение, добавя той.

Ако успеем да прескочим групата на Шампионска лига, ще е супер, за първенството за Купата се знае, че трябва да гоним първото място и в двата турнира, а най-напред предстои финал за Суперкупата на Русия, който ще се постараем да спечелим, казва Попов за целите напред.

Чуйте част от разговора с Ивелин Попов в следващото видео. В понеделник, 26 юни в „Спорно за спорта“ ще ви покажем цялото интервю с него – за драмите на „Герена“, болно и тъжно ли му е за това, което става в клуба, за националния отбор и има ли съмнение, че българските лъвове са участвали в уговорени мачове и разбира се за ЦСКА и Гриша Ганчев.

Вижте също

Кои са най-добрите състезатели в българската борба за 2017 година и какви са амбициите им за догодина

Българската федерация по борба отличи най-добрите си състезатели и треньори за 2017-а година. За този …