петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Ивайло Петров – Пифа: Категорично ЦСКА ще бъде шампион
SPORT_PIF

Ивайло Петров – Пифа: Категорично ЦСКА ще бъде шампион

„Съвсем категорично казвам, че тази година ЦСКА ще е шампион с разлика между 6 и 9 точки. С това, което виждам, с това което знам за амбициите на г-н Ганчев. Червената лавина ще се завърне с гръм и трясък, и няма кой да я спре“. Това заяви пред „Спорно за спорта“ един от най-знаковите представители в редиците на червения тим Ивайло Петров – Пифа.

„С тази феноменална публика просто ще минаваме през другите отбори като пътна гара. Това, което се случи през близкия един месец, се казва „раздразниха лъва“. Говоря за недопускането на отбора до Лига Европа“, коментира последните скандали, свързани с отбора, Пифа.

„В момента знам какво е обединението. Тези хора – като почнеш от домакина, до най-малкия фен, сърцата им ще бъдат в едно. Убеден съм, че ЦСКА тази година безпроблемно ще стане шампион“, твърд е в мнението си за победата футблистът.

„Нямам нищо против Никола Газдов. Всеки си има глава на раменете. С Вальо Илиев сме били съотборници толкова години… Не искам да обидя никой, но ЦСКА е само един. Това е отборът на народа. Няма смисъл да говорим за други ЦСКА“, допълни Пифа по отношение на спекулациите за автентичността на червения тим.

Вижте също

lyvici

Младите лъвици на България „схрускаха“ САЩ на Световното по волейбол

Националният отбор по волейбол на България за девойки до 20 години надигра САЩ с 3:2 …