понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Ивайло Христов: От каръци има смисъл, те са солта на земята

Ивайло Христов: От каръци има смисъл, те са солта на земята

„Оказва се, че каръци има по цял свят, не само в България. Говоря го това, защото виждам реакцията на публиката в страните, в които се прожектира филма. Аз симпатизирам на каръците“. Това е мнението на актьора Ивайло Христов, които застана пред камерата на Би Ай Ти. С него разговаря Илия Вълков.

„Гледам на тях, като на хора, които са чувствителни, хора, които не могат да се блъскат с лакти, които са внимателни, които са състрадателни. И когато човек е такъв в днешно време, той няма как да не е карък“, споделя актьорът Ивайло Христов.

„Това е човек, когото аз много харесвам, заради неговата човечност и интелигентност. Това е човек, когото няма да видиш да стъпва по гърбовете на другите хора, да се блъска с лакти или да прави лоши неща. От каръците има смисъл, те са солта на земята„, добавя Христов.

„Нямам формула за успеха. Единственото, което знам и което съм го проверил, е да работиш честно“, споделя актьорът.

Той каза още, че има очаквания към новия министър на културата, защото е „млад човек и  защото е от театралната система“.

Първата част от интервюто с Ивайло Христов – театрален и кино актьор, режисьор и преподавател в НАТФИЗ, можете да видите в слеващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …