петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Ивайло Григоров за истините и митовете за живота зад решетките и кой допуска инциденти

Ивайло Григоров за истините и митовете за живота зад решетките и кой допуска инциденти

Дрога, секс, мобилни телефони и меле зад стените на Централния софийски затвор. Има и пострадал надзирател. Така приключихме миналата седмица. С днешна дата има назначена проверка.

Къде е истината и кои са митовете за живота зад решетките? Ивайло Григоров от Синдиката на служителите в затворите гостува в студиото на еМисия България и коментира причините за случилото се зад стените на Централния софийски затвор.

„Ако бъдат завишени наказанията, мисля, че доста ще бъде намален броя на служителите, замесени в подобни практики“, коментира Григоров.

„Другият начин е да бъде криминализирано внасянето на мобилни апарати от служителите“, заяви Григоров.

Вижте целия разговор с Ивайло Григоров и мнението на заместник-министъра на правосъдието проф. Николай Проданов в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. През последните дни непрекъснато се говори за липсата на кадри, а като си подаваш документите в МВР първо те питат дали имаш връзки и който те е препоръчал. По този начин тези постове се превръщат в семейни щатове порочните практики се предават от баща/майка към техните наследници. При този фактор няма как да има промени, татуирани и разгърдени полицаи има на всяко кръщовище, а ако решат да те проверят то привикването става с подсвирване и подвикване все едно си на мач. При тези поведенченски маниери няма как гражданите да имат уважение към системата и нейните представители. В системата на МВР работят много префесионалисти и компетентни лица, но всякаш остават скрити или размити от противоположната маса. Нямало нови униформи, а пари за дрехи се дават на всеки 2-3 месеца, преференции при взимането на кредити, ползване на служебни центрове за релакс и отдих, преференции към мобилните оператори, МВР болница, и най-хубавото закона за държавните служители – никакви данъци. И при всичките тези екстри няма желаещи, при наличието на МВР школа, за където също трябват връзки……..