вторник , 20 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Интервю на Ралица Василева с Джеф Грийнфийлд за президентските избори в САЩ

Интервю на Ралица Василева с Джеф Грийнфийлд за президентските избори в САЩ

В разгара на битката за президентския стол в САЩ и официалната номинация на Доналд Тръмп за кандидат за поста на Републиканската партия Ралица Василева се срещна с прочутия американски политически анализатор Джеф Грийнфийлд. В интервю за Би Ай Ти той направи подробен анализ за битката за Белия дом и коментира с какво конгресът на републиканската партия е по-различен след избора на Доналд Тръмп.

Той коментира пред Ралица Василева какво е мнението на партията за Тръмп, как е изразено и очакват ли се протести. Грийнфийлд споделя и как биха се променили Съединените щати, ако Доналд Тръмп е новият президент на страната. Той коментира и каква би била имиграционната политика на Тръмп, ако заеме поста в Белия дом.

„Подходът на Тръмп към външната политика е толкова несъвместим с основните принципи на републиканската партия, че мисля, че ако стане президент, най-големите му спорове ще бъдат със собствената му партия в сената, както и с демократите“, смята известният политически анализатор.

„Фактът, че кандидатите са непопулярни не означава, че хората няма да гласуват. Всъщност, мисля, че може да се окаже, че много хора ще отидат да гласуват, само за да се уверят, че няма да спечели онзи, когото не харесват“, смята още Джеф Грийнфийлд.

Вижте цялото интервю на Ралица Василева с американския политически анализатор Джеф Грийнфийлд:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …