петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Интервю на Ралица Василева с Джеф Грийнфийлд за президентските избори в САЩ
INTERVIEW_RALITSA_VASILEVA_JEFF картинка

Интервю на Ралица Василева с Джеф Грийнфийлд за президентските избори в САЩ

В разгара на битката за президентския стол в САЩ и официалната номинация на Доналд Тръмп за кандидат за поста на Републиканската партия Ралица Василева се срещна с прочутия американски политически анализатор Джеф Грийнфийлд. В интервю за Би Ай Ти той направи подробен анализ за битката за Белия дом и коментира с какво конгресът на републиканската партия е по-различен след избора на Доналд Тръмп.

Той коментира пред Ралица Василева какво е мнението на партията за Тръмп, как е изразено и очакват ли се протести. Грийнфийлд споделя и как биха се променили Съединените щати, ако Доналд Тръмп е новият президент на страната. Той коментира и каква би била имиграционната политика на Тръмп, ако заеме поста в Белия дом.

„Подходът на Тръмп към външната политика е толкова несъвместим с основните принципи на републиканската партия, че мисля, че ако стане президент, най-големите му спорове ще бъдат със собствената му партия в сената, както и с демократите“, смята известният политически анализатор.

„Фактът, че кандидатите са непопулярни не означава, че хората няма да гласуват. Всъщност, мисля, че може да се окаже, че много хора ще отидат да гласуват, само за да се уверят, че няма да спечели онзи, когото не харесват“, смята още Джеф Грийнфийлд.

Вижте цялото интервю на Ралица Василева с американския политически анализатор Джеф Грийнфийлд:

Вижте също

koli

Бъдещето на автомобилната индустрия е в електромобилите

Възможно ли е бъдещето днес? Националният доверителен екофонд отпусна 1 милион и 300 хиляди лв …