понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / Интелект и красота в неустоима комбинация: Новото лице на Би Ай Ти Гери Дончева в „Горещи срещи“
geridoncheva

Интелект и красота в неустоима комбинация: Новото лице на Би Ай Ти Гери Дончева в „Горещи срещи“

Тази вечер в студиото на „Горещи срещи с Венета Райкова“ е повече от горещо, защото гостува една от най-изкусителните дами в българския шоубизнес.

Тя е на 32 години, от Плевен, а мерките й са мечта за всяка жена – 96-60-91. От 15 г. се занимава с мода, снимала се е за много списания и в редица рекламни клипове за България и чужбина. Носителка на различни призове в конкурси за красота.

Освен на подиума и пред обективите обаче, тя придобива известност с книгите, които пише за деца, както и с участията си в благотворителни каузи.

Най-новото й начинание е светското предаване „Карамел“, където ще се изявява като водеща всяка събота и неделя от 10 юни, 22 ч в ефира на Би Ай Ти.

За съчетанието на естествена красота, висок интелект и неустоим чар – вижте в горещата среща с Гери Дончева!

Вижте също

rudolf

„Горещи срещи“ със Светослава Рудолф: За изнесените в куфар милиони на Ванга и била ли е измамена Людмила Живкова

Тя е готова на всичко, за да разкрие истината и е един от най-известните разследващи …

Един коментар

  1. наблюдател

    Вонящият хемороид на България Венета Райкова която трябва да бъде разследвана за редица престъпления в качеството си на престъпен медиен измамнически навлек и хрантуляк на криминалната НОВА брод кастинг груб , е намерила нова хранилка при Българският оял се политическо, хайдушко олигархичен отпадък Сашо Дончев и неговата помиарна медия BIT