петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Иновация в действие

Иновация в действие

Иновация в действие, или как полезните и нови идеи на младите хора могат да бъдат реализирани.

За мисията на Академия „Иновация в действие“ разказа Цветелина Тенева, основател и старши фасилитатор в The Business Institute.

„Организациите в академията целят да изградят практични умения в областта на иновациите за млади хора. В сърцето на „Иновация в действие“ е изграждането на практични знания за изграждане на иновации. Цялата концепция е свързана с това, че от началото до края правим инициативи, с които хората могат да придобият тези знания и умения. Всичко, което правим е свързано с реалността“, подчерта Тенева.

Тя уточни, че академията е насочена към студенти и млади специалисти.

Тенева допълни, че темите тази година са насочени към ефикасно използване на ресурсите – технологични и социални иновации (промяна в нагласите и поведението), както и към здравословния начин на живот в градска среда.

Тя посъветва кандидатите да бъдат откровени, защото това е вид огледало, в което могат да видят бъдещето си

„С всяко издание хората са много по-практични и конкретно свързани с идеите си. Така над добра база можем повече да надградим“, добави тя.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …