петък , 14 декември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Има ли рекет или да? Рунд пореден между превозвачи и зам.-министър

Има ли рекет или да? Рунд пореден между превозвачи и зам.-министър

Миналата неделя в „Просто Диков“ бе излъчено интервю със зам.-министърът на транспорта Ангел Попов, който бе уличен от един превозвач, че изнудва превозвачите и ги рекетира -взима пари от тях, за да им урежда по-добри разрешителни за пътуване. Беше дадена думата и на самия превозвач Дрангов,който каза ,че е дал пари на Ангел Попов. Последният каза ,че ще съди и вече съди всеки един, който го клевети,че взима пари. Има и открити писма то две превозвачески организации до премиера Борисов, че това не е лицето, което заслужава да бъде заместник- министър.
Красимир Лалов е един от тези, които е подписал едно от писмата до министър- председателя като заместник- председател на националното сдружение на българските превозвачи.

„Това е доста парещ картоф и не мисля, че на г-н Борисов Ангел Попов му е приоритет. Поради проста причина че е предложен от неговите партньори. Той ни беше представен,че е виден браншовик и човек с транспортна фирма, която е много развита. А нещата не бяха такива. Той имаше браншова организация, която не знам и дали е закрита. Но половината от членовете й дойдоха при нас И тази браншова организация не се е появявала на нито една от срещите в министерството на транспорта след 2012 година, когато избухна този скандал с г-н Дрангов. А пък неговата транспорта фирма, доколкото аз знам, беше обявена в несъстоятелност също 2012 година“, каза Красимир Лалов.

Повече от разговора и всичко от Просто Диков – ТУК

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …