сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Има ли общ знаменател между науката за деца и танца кизомба

Има ли общ знаменател между науката за деца и танца кизомба

Има ли общ знаменател между науката за деца и танца кизомба и както се случва, когато науката и страстта се слеят в едно – разказа Таня Димитрова, която е автор на Научен журнал за деца.

Младата българка прекарва голяма част от живота си, пътувайки из Европа и Америка, но решава да се върне в България. Тя учи в Университета в Лондон, а след това и в Бъркли, Калифорния, което ѝ помага да създаде научно списание за деца.

„Журналът е върхът на всичко, което съм правила досега. В един момент науката, журналистиката и преподаването се сляха и започнах да произвеждам научно списание за деца“, спдоели самата Таня Димитрова в предаването еМисия България.

„Мисията ми винаги е била да променям начина, по който хората виждат света. Работех като журналист, както и в екологичната сфера, със същата цел. И съвсем естествено стана да се опитам да хвана хората, чиито виждания искам да променя, в колкото е възможно по-ранна възраст“, разкри още тя.

Научете повече и за „ангелското танго“ – кизомба, в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …