неделя , 22 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Илия Козарев: В „Левски“ театърът и лъжите бяха пълни
SPORT_KOZAREV картинка 4

Илия Козарев: В „Левски“ театърът и лъжите бяха пълни

Председателят на тръст „Синя България“ Илия Козарев сподели в предаването „Спорно за спорта“ за първи път какво да очакваме от събранието на „Левски“ – събитието, което вълнува всички привърженици, умори ли се от спекулации кой е собственикът на любимия им клуб.

„Утре ще се избира нов надзорен съвет. Това означава, че старият няма да го има вече. От тази гледна точка мога да предполагам, че старите собственици ще напуснат клуба“, каза Козарев.

„Левски е на кръстопът. Да кажем, че на 90% утре влиза Спас Русев в управата на Левски“, разкри той.

„Очаква се новият акционер да е „Виваком“, което беше анонсирано на миналото събрание през миналия ноември“, коментира още Козарев.

По думите му театърът и лъжите в „Левски“ са били пълни. Той допълни, че се надява на по-добри времена за „Левски“, тъй като „по-лошо няма накъде“.

Козарев коментира и дали „Левски“ не върви по пътя на дълговата спирала, подобно на вечния конкурент ЦСКА и възможен ли е фалит на клуба.

„Сериозни задължения се натрупаха при строежа на сектор „А“, където се водят преговори със строителите за разсрочено разплащане. Задълженията към НАП се изплащат регулярно, уви, само лихвана, а не и главницата. Но това са основните задължения, които „Левски“ има“, отбеляза председателят на тръст „Синя България“ и добави, че най-малко за фалит мисли.

Вижте целия разговор с Илия Козарев, както и зрителски включвания и коментари в следващото видео:

Вижте също

SPORT_CSKA картинка

ЦСКА в Испания. Армейците се разделиха с Павел Головодов

Ако така продължи тренировъчният процес в Испания, съм сигурен, че ще имаме добри резултати, сподели …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *