петък , 22 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Илия Козарев: В „Левски“ театърът и лъжите бяха пълни

Илия Козарев: В „Левски“ театърът и лъжите бяха пълни

Председателят на тръст „Синя България“ Илия Козарев сподели в предаването „Спорно за спорта“ за първи път какво да очакваме от събранието на „Левски“ – събитието, което вълнува всички привърженици, умори ли се от спекулации кой е собственикът на любимия им клуб.

„Утре ще се избира нов надзорен съвет. Това означава, че старият няма да го има вече. От тази гледна точка мога да предполагам, че старите собственици ще напуснат клуба“, каза Козарев.

„Левски е на кръстопът. Да кажем, че на 90% утре влиза Спас Русев в управата на Левски“, разкри той.

„Очаква се новият акционер да е „Виваком“, което беше анонсирано на миналото събрание през миналия ноември“, коментира още Козарев.

По думите му театърът и лъжите в „Левски“ са били пълни. Той допълни, че се надява на по-добри времена за „Левски“, тъй като „по-лошо няма накъде“.

Козарев коментира и дали „Левски“ не върви по пътя на дълговата спирала, подобно на вечния конкурент ЦСКА и възможен ли е фалит на клуба.

„Сериозни задължения се натрупаха при строежа на сектор „А“, където се водят преговори със строителите за разсрочено разплащане. Задълженията към НАП се изплащат регулярно, уви, само лихвана, а не и главницата. Но това са основните задължения, които „Левски“ има“, отбеляза председателят на тръст „Синя България“ и добави, че най-малко за фалит мисли.

Вижте целия разговор с Илия Козарев, както и зрителски включвания и коментари в следващото видео:

Вижте също

ЦСКА срещу преименуван клуб в Лига Европа. Словашкия национал Борис Секулич подписа с „армейците“

ЦСКА ще срещне отбор от Латвия в първия квалификационен кръг в Лига Европа. „Червените“ се …