вторник , 25 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Идва ли време разделно за футбола ни, разкрива Венци Стефанов
STEFANOV

Идва ли време разделно за футбола ни, разкрива Венци Стефанов

Президентът на „Славия“ Венци Стефанов се включи на живо по телефона в ефира на „Спорно за спорта“ и коментира думите на Росен Петров, идва ли време разделно в българския футбол, за проблемите със съдийството, за зависимостите в БФС.

„Това е най-наболялата тема и най-истинската тема, която трябва да се дискутира. За да правим истински футбол, трябва да има коректно отношение между всички. От БФС до последния клуб. БФС не трябва да бъде за едни майка, а за други мащеха. Много от нещата, които се решават са в ущърб на някой клуб“, заяви президентът на „Славия“.

„Росен е абсолютно прав. Чест му прави, че и в най-тежките моменти не е предал своя тим. Язвата в българския футбол се намира на едно място и то е Разград, защото хората искат да правят нещо като европейски футбол и за това минават през трупове. Не ги интересува българския футбол“, подчерта Стефанов.

Той каза, че мачът между Монтана и „Славия“ е 800% реален и действителен. „Росен трябва много да внимава, защото се опитват всичко да изсипят на неговата глава. Ако нещата продължават да се случват по същия начин, никога няма да има футбол в България“, убеден е Стефанов. Той призова и журналистите да се спре толерирането предимно на чужденци в българските отбори, а българските футболисти си търсят прехраната в чужди държави.

Чуйте целия разговор с президентът на „Славия“ Венци Стефанов в следващото видео:

Вижте също

SPORT_LUDOGORETS

„Лудогорец“ отлетя за Израел. Дерменджиев: Очаквам труден мач

Днес „орлите“ отлетяха с правителствения Авиоотряд 28. Те публикуваха и благодарствено писмо до Красен Кралев …