вторник , 19 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Идва ли време разделно за футбола ни, разкрива Венци Стефанов

Идва ли време разделно за футбола ни, разкрива Венци Стефанов

Президентът на „Славия“ Венци Стефанов се включи на живо по телефона в ефира на „Спорно за спорта“ и коментира думите на Росен Петров, идва ли време разделно в българския футбол, за проблемите със съдийството, за зависимостите в БФС.

„Това е най-наболялата тема и най-истинската тема, която трябва да се дискутира. За да правим истински футбол, трябва да има коректно отношение между всички. От БФС до последния клуб. БФС не трябва да бъде за едни майка, а за други мащеха. Много от нещата, които се решават са в ущърб на някой клуб“, заяви президентът на „Славия“.

„Росен е абсолютно прав. Чест му прави, че и в най-тежките моменти не е предал своя тим. Язвата в българския футбол се намира на едно място и то е Разград, защото хората искат да правят нещо като европейски футбол и за това минават през трупове. Не ги интересува българския футбол“, подчерта Стефанов.

Той каза, че мачът между Монтана и „Славия“ е 800% реален и действителен. „Росен трябва много да внимава, защото се опитват всичко да изсипят на неговата глава. Ако нещата продължават да се случват по същия начин, никога няма да има футбол в България“, убеден е Стефанов. Той призова и журналистите да се спре толерирането предимно на чужденци в българските отбори, а българските футболисти си търсят прехраната в чужди държави.

Чуйте целия разговор с президентът на „Славия“ Венци Стефанов в следващото видео:

Вижте също

Медиите в Бразилия сринаха със земята суперзвездата Неймар. Скандал в Хърватия: Изхвърлиха играча на Милан Никола Калинич

https://youtu.be/2M2EJLbimR4 Повод за разочарование от снощи има и тимът на Бразилия. „Селесао“ завърши сензационно 1:1 …