събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Художникът Лили Димкова: За магията да нарисуваш Учителя Петър Дънов и за любовта към баща си – лечителя Петър Димков
Lili_Dmkova

Художникът Лили Димкова: За магията да нарисуваш Учителя Петър Дънов и за любовта към баща си – лечителя Петър Димков

Лили Димкова, художник и дъщеря на лечителя Петър Димков, даде интервю специално за зрителите на „Често казано“. Любопитна подробност е, че Лили Димкова е на 85 години, а няма нито една бръчка на лицето си. Няма нито една и в душата си, казва в анонса за интервюто водещата Люба Кулезич.

Лили Димкова разказва за последната си изложба, посветена на Учителя Петър Дънов. За създаването на портрета му тя споделя: „Стана по много особен начин. Изведнъж в тъмното светна светлинка и стана светещ образ на Учителя. Мина цяла седмица, сложих всичко на статива и усетих безпомощност – нищо не мога да направя. Коленичих пред статива и казах: „Не мога да те нарисувам, нарисувай се сам“. И ръката ми започна да танцува“.

Втората част на специалното интервю с Лили Димкова гледайте утре – 8 юни, в „Честно казано“, което започва точно в 20 ч в ефира на Би Ай Ти! Тогава ще разберете защо Людмила Живкова е убита, след като се е лекувала при Петър Димков – очаквайте една много интересна версия!

Вижте също

LUBA_KOMENTAR

„Честно казано“ за равносметката преди парламентарната ваканция

Това е последното за сезона издание на „Честно казано” с Люба Кулезич по Би Ай …