петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Христо Смоленов: Българите са свързани с най-древните цивилизации

Христо Смоленов: Българите са свързани с най-древните цивилизации

В студиото на „Честно Казано“ с Люба Кулезич гостува експертът по антитероризъм Христо Смоленов, в една непозната роля за зрителите – на изследовател. Той представи новата си книга „Sharing Genius with the universe“ (Споделяйки гении с Вселената) и разказа за изследването си за космическия код на българите. Според Смоленов, този код ни свързва с най-древните цивилизации. Той доказва, че съществува съвършено математическо съответствие между артефактите намерени в некрополът на Варна и неолитните жилища в Стара Загора.

Кодът е извлечен от анализ на артефактите от Варна и Стара Загора, обобщен в търсене на космичен еквивалент, доведен е до едно просто обяснение – взаимодействието между универсалните константи Пи, Златното число и Ойловото сечение, дават симфония от пропорции. Оказва се, че мярата, която е свещена за древен Египет, е родена 2000 години преди Хепсовата пирамида именно тук, в супер-куртулата Варна-Стара Загора“, заяви Смоленов.

Подробности, вижте във видеото:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. Огнен Иванчев

    Защо говорите за големия миров Учител с името, с което той НЕ Е искал да бъде наричан?
    Това за уважение ли говори, за разбиране ли, за какво изобщо…..?
    Името на големия миров Учител е Беинса Дуно.