събота , 20 януари 2018
Начало / Код 11-13 / Христо Проданов от БСП: Мавзолеят на Георги Димитров трябваше да остане. Сега щяхме да изкарваме пари от него!

Христо Проданов от БСП: Мавзолеят на Георги Димитров трябваше да остане. Сега щяхме да изкарваме пари от него!

Силна опозиция ли е БСП, мързелив ли беше този парламент в първите месеци на управлението си и сигурна ли е червената партия в избирателите си – тези въпроси коментира депутатът от левицата Христо Проданов, след като се завърна от вчерашния събор на Бузлуджа.

„Гражданите харесват поведението ни на опозиция в парламента, подкрепиха решението ни да не влезем в „управлението на суджука“ и са доволни от нас“, убеден е социалистът.

Той отправи критики към управлението, като заяви, че за един полусезон, управляващите савкарали 9-10 закона, а от опозицията 17.

„В НДК не трябваше да има скандали. Самите управляващи си ги предизвикаха, защото не могат да разделят баницата, казано на жаргон“, заяви относно скандала с НДК Проданов.

„Какъв беше проблемът мавзолея на Георги Димитров да си остане и да бъде превърнат в музей, от който щяхме да изкарваме пари сега? Вместо това – една гола поляна, едно нищо“, категоричен е депутатът.

Вижте целия разговор в следващото видео!

Вижте също

„Дарик радио“ на 25 години – за трудностите и хубавите моменти при старта и има ли място радиото в днешния ден на хората

Необичаен рожден ден бе отбелязан в студиото на Код 11-13- „Дарик радио“ става на 25 …