сряда , 16 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Код 11-13 / Христо Проданов от БСП: Мавзолеят на Георги Димитров трябваше да остане. Сега щяхме да изкарваме пари от него!
deputat

Христо Проданов от БСП: Мавзолеят на Георги Димитров трябваше да остане. Сега щяхме да изкарваме пари от него!

Силна опозиция ли е БСП, мързелив ли беше този парламент в първите месеци на управлението си и сигурна ли е червената партия в избирателите си – тези въпроси коментира депутатът от левицата Христо Проданов, след като се завърна от вчерашния събор на Бузлуджа.

„Гражданите харесват поведението ни на опозиция в парламента, подкрепиха решението ни да не влезем в „управлението на суджука“ и са доволни от нас“, убеден е социалистът.

Той отправи критики към управлението, като заяви, че за един полусезон, управляващите савкарали 9-10 закона, а от опозицията 17.

„В НДК не трябваше да има скандали. Самите управляващи си ги предизвикаха, защото не могат да разделят баницата, казано на жаргон“, заяви относно скандала с НДК Проданов.

„Какъв беше проблемът мавзолея на Георги Димитров да си остане и да бъде превърнат в музей, от който щяхме да изкарваме пари сега? Вместо това – една гола поляна, едно нищо“, категоричен е депутатът.

Вижте целия разговор в следващото видео!

Вижте също

bsp

Петър Витанов, БСП: Ясно е, че когато опозицията е силна нейният лидер ще бъде атакуван

Народният представител Петър Витанов гостува в студиото на КОД 11-13 с актуален коментар по казуса …