събота , 17 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Христо Йовов: В „Левски“ е безвремие. Всичко е лъжи и замазване на очите

Христо Йовов: В „Левски“ е безвремие. Всичко е лъжи и замазване на очите

Христо Йовов гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и коментира победата над Холандия и състоянието на „Левски“.

„Трябва да честитим на националите победата след чудесната игра. За мен това беше един урок по тактика от страна на българските национали. Отборът на Холандия, може да не е най-силният в момента или да не се намира в най-добрата си форма, но това не траябва да омаловажава труда и победата на нашите футболисти. Бяха здраво стъпили на земята след мача и това е една оценка за един добър колектив“, коментира Йовов.

„Треньорът вика своите избраници не по симпатия, а според това кой в какво състояние се намира. Нека да имаме повече търпение, Хубчев доста добре се справя. Трябва да се радваме на успехите и да ги подкрепяме“, посочи бившият национал.

Що се отнася до състоянието на „Левски“, Христо Йовов смята, че е рано да се коментират изявите на новия треньор Митов, тъй като са минали само три седмици. „Който и да е треньор не може да наложи възгледите си за толкова кратко време“, посочи Йовов.

„Колкото и да е странно, аз виждам една промяна в отбора на „Левски“, има едно настроение, което преди го нямаше. Другото, което ми прави впечатление – има едно безвремие, на по-високо ниво в „Левски“ – никой нищо не казва, никой нищо не коментира, избягват се наболелите проблеми и теми, които вървят в медиите и между феновете. Да се надяваме, че има едно престуктуриране в клуба, което рано или късно ще свърши и ще трябва да се правят промени“, обясни Йовов.

„Ако искаме да бъдем конкурентоспособни на клубове като „Лудогорец“, които предлагат доста серизони аргументи като заплащене и трансфери, неминуемо, ако това продължи по същия начин на „Герена“, няма как да очакваме каквото и да е да се случи. Смятам, че нещата трябва да се успокоят в „Левски“, защото колкото и да е странно, проблемите си ги създаваме отвътре“, убеден е бившият футболист на „сините“.

„Като цяло, трябва да се мисли за футбол и да се прави повече футбол, защото това е футболен клуб „Левски“. Всичко друго са лъжи и замазване на очите“, категоричен е той.

Какво още споделя Христо Йовов, вижте в следващото видео:

Вижте също

Осем полицаи в болница след меле в Лион. Френски ултраси наръгаха униформен в Билбао

Осем полицаи в болница – това е равносметката от сблъсъците преди двубоя в Лион между …