неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Христо Иванов: Думата реформа вече се изхаби

Христо Иванов: Думата реформа вече се изхаби

Председателят на „Да, България“ Христо Иванов гостува в студиото на еМисия България и коментира скандалите в държавата и избора на нов ВСС, както и изхабената дума „реформа“.

„За трети мандат вече даже не говорят за реформа на МВР, а това е изключително проблематично в момент, в който вътрешната сигурност е приоритет за Европа и света, а ние говорим за пари за реформи. Думата реформи се изхаби, но това, което не се изхаби, е, че България затъва. Има нужда от дълбока трансформация на това как се упражнява тази държава и властта“, заяви Христо Иванов.

„За нас големият проблем е дали ще продължим демократичния път на развитие или ще продължим тенденцията за практически битов авторитаризъм. Това е големият въпрос пред страната“, подчерта Иванов.

Чуйте целия разговор с председателя на „Да, България“ в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

7 коментара

 1. реалист

  Сега, този водещ сутринта пред съдебната палата, който около 15 пъти повтори, че Лозан Панов имал политическо говорене…
  и погрешно цитира ЛП в разговора с Йоло Денев…
  той някакъв гастрольор ли е
  или БИТ всъщност е на Пеевски?

 2. Протестър

  Аз пък бих казал – аман от герберастко-комунистически тролове (като петимата „коментирали“ или по-точно изхрачили се преди мен)! 🙁

 3. Аман от този клоун Иванов!

 4. Мартин Иванов

  И Христо Иванов вече се изхаби, но продължава да ни натрапва своето присъствие!

 5. Защо изобщо ни гобят времето с изказванията на послушкото Христо Иванов. Той няма собствено мнение и обслужва интересите на своя покровител Иво Прокопиев. Освен това тотално се провали като политик и като министър на правосъдието.

 6. Прокопиев

  Изхаби се, защото самият Иванов я изпразни от съдържание. Говореше постоянно за реформи, а докато беше правосъден министър не направи нито една реформа. Само забатачи едни каши и като нямаше повече на къде да се крие си би шута. Сега най-нагло иска хората пак да му гласуват доверие, е за какво?

 7. И ти се изхаби в служба на олигарси и собствени ламтежи, и не си разбрал, че никой не ти обръща внимание явно.