събота , 25 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Християна Лоизу: Почувствах България като свой дом
HRISTIANA картинка

Християна Лоизу: Почувствах България като свой дом

Кипърката Християна Лоизу дебютира с песента си Phoenix (Феникс). Това е първият сингъл на певицата, която е избрала да живее в България.

„Като малка исках да се занимавам с пеене. Когато дойде моментът да следвам, дойдох в България. Почувствах България като свой дом. Хората са топли и това е една прекрасна страна и за мен е удоволствие, че съм тук“, разказа певицата в предаването еМисия България. Лятното студио на Би Ай Ти напомни на Лоизу за родния Кипър.

„В началото е трудно, когато човек реши да емигрира, но се свиква. Семейството ми не се е занимавало с музика, но това желание се събуди в мен, защото за мен има живот само по този начин“, сподели кипърката.

„С продуцентите ми решихме тази песен да бъде дебютен сингъл за мен, защото е въздействаща по отношение на музика и текст. Аз съм израстнала с песни на Лара Фабиан, Селин Дион, Уитни Хюстън, Марая Кери. Учила съм се чрез техните песни“, разказва Християна.

Тя споделя и любопитни детайли и моменти от снимките на видеоклипа към дебютния сингъл. Вижте кои са те в следващото видео:

Вижте също

IZBORI картинка

Димитър Иванов: ЦИК незаконно ще затрудни гласуването в чужбина

В последните часове ЦИК взе решение, с което по административен път ще създадат опашки и …