неделя , 18 ноември 2018
Начало / Код 11-13 / Гроздан Караджов: Готви се нов парадесен проект от националисти и бивши членове на Реформаторския блок

Гроздан Караджов: Готви се нов парадесен проект от националисти и бивши членове на Реформаторския блок

Приближени до кръга #Кой се опитват да разрушат автентичните десни партии чрез нов политически проект. Това заяви в студиото на КОД 11-13 бившият депутат от Реформаторския блок и настоящ председател на сдружение „Граждански съвет“ Гроздан Караджов.

„Определени кръгове, приближени до #Кой, се опитват да изместят истинското дясно от политиката. Непокорната десница бива изваждана от управлението. Това са тези, които държат 80% от медиите и по-малките партии. Заражда се нов парадесен проект между националисти и остатъци от бившия Реформаторски блок“. Според мен този проект представлява нов опит за социално инженерство, за да представи отломките от РБ като автентично дясно, заяви Караджов и допълни, че за това говорят съвпадащите становища по различни теми.

Според Караджов европредседателството е претоварено с нереални очаквания. „Тази сесия на Съвета е отдавна планирана, ЕС не работи пожарникарски, темите отдавна са ясни и по никакъв начин няма да облагодетелстват страната ни“, посочи бившият депутат.

Гроздан Караджов заяви, че протестите в навечерието на европредседателството и дадените от правителството пари, ще разклатят управлението.

„Не всички протестират за Пирин, а защото искат да бъдат чути. Протестът на МВР е показен, когато сложиха билборд, показващ колко ниски заплати взимат полицаите, веднага се намериха тези 100 000 млн лева. Същото е и с болниците – дадоха им се пари, които се пазят за края на годината, когато се появяват дефицитите. Председателството поражда страх в управляващите, че не се справят“, каза Караджов.

Какъв резултат ще има вотът на недоверие според политика, вижте във видеото. Още от КОД 11-13 – ТУК.

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

Един коментар

  1. Edin ot naj-podhodq6tite politici za lider na DQSNOTO e samiqt Grozdan Karadzhov. Mqzhko mom4e i umna glava. Podkrepqm!