петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Графа: Преди новия албум и европейското му турне

Графа: Преди новия албум и европейското му турне

Клипа на песента Drama Queen представи в студиото на еМисия България Влади Ампов-Графа.

Сингълът е част от албума му „Моменти“, който трябва да излезе на 11 април. Веднага след това поп изпълнителят тръгва на европейско турне.

Първият концерт е във Виена на 12 април, а следващите в Лондон, Брюксел, Амстердам, Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Цюрих, Мадрид и Барселона.

„Дълго не бях изкарвал своя продукция. Този албум е много дълбок, по-сериозен, модерен, много музикален, с дълбоки текстове и е почти изцяло авторски“, разказа той.

По думите в песните се описват реални истории, преживени от негови приятели и други хора.

Графа е записал и дует с Белослава, който ще се появи първо в нейния предстоящ албум.

„Публиката се променя и слуша доста повече поп, отколкото преди няколко години. Смятам, че се смени цяло едно поколение и от 2012 г. насам, след бума на хипхопа, младите започнаха да слушат и друго освен статуквото – попфолк. Много рок банди пък се преориентират към попа“, коментира още изпълнителят.

Чуйте целия разговор:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …