четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Говори Тома Биков: Накъде с прокуратурата и съдебната реформа

Говори Тома Биков: Накъде с прокуратурата и съдебната реформа

Какво ще се случи с прокуратурата и ще влезе ли в действие съдебната реформа – темата в студиото на „Честно казано“ коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Голямото заболяване на съдебната власт, е ниското доверие към нея. Когато то е ниско, каквато и присъда да бъде издадена, винаги остават съмнения. Затова се говори и за това прословуто чувство за недостатъчна справедливост“, коментира Биков.

„Г-н Панов е част от дебата за прокуратурата, но не го възприемем като 100% казващ истината“, допълни още Биков.

„Не изпадам в ужас от темата за Велико Народно събрание, но обществото трябва да знае, че то не може да реши всички институционални проблеми“, смята депутатът.

„Прокуратурата действително има проблем и не само тя – цялата съдебна власт. Той обаче няма да се реши с конфронтация“, добави Биков.

Вижте цялото интервю в следващото видео!

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

 1. Да плаче или да се смее МАЛКИЯТ ЧОВЕК, тъкмо поръчковите „юристи“ и „журналисти“ вкараха държавните дела в този батак, от който няма излизане и в тези свински черва, които нямат разплитане… господинът сам си призна как е обърнал палачинката, когато замирише на пари, ОТВРАТ!
  Cтенограмата на КТБ от 29 юни 2014 г., още на първи прочит недвусмислено показва, че ВСИЧКИ СА МАСКАРИ и само от страх за кожите си са приели с „консенсус“ едно соломоново решение, с което удовлетворяват личните си интереси и амбиции, както и ненаситната си жажда за власт и пари…
  Както може да прочетете на няколко места в стенограмата, е била
  „ОРГАНИЗИРАНА АТАКА СРЕЩУ БАНКАТА“.
  Въпреки това НЕ СЕ ВЗЕМА РЕШНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА КТБ?!? ЗАЩО, ЛИ???

  ЗАЩОТО УЧАСТНИЦИТЕ В ТАЗИ ЗАВЕРА ВЕЧЕ СА РЕШИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СПАСЯВАТ една ДРУГА „моята банка“ – Fibank/ПИБ (там си държат парите „ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ“) , което се очаква да лъсне в следващите стенограми, ако въобще видят бял свят…

  „АЗ НЕМАМ ГРИЖИ“, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СИ ПИЯ МОХИТОТО И „ПОТНИ“ БИРИЧКИ ПОД ПАЛМИТЕ
  на Карибите… ами кво повече да кажа освен един стар виц от соца:

  „ВСЕКИ МИСЛИ С ГЪЗА СИ“ инж. П.Бобев
  Т.е. ЗАВИСИ ОТ СТОЛА, НА КОЙТО СЕДИТЕ… прощавайте за израза.