вторник , 17 октомври 2017
Начало / Предавания / Честно Казано / Говори Тома Биков: Накъде с прокуратурата и съдебната реформа

Говори Тома Биков: Накъде с прокуратурата и съдебната реформа

Какво ще се случи с прокуратурата и ще влезе ли в действие съдебната реформа – темата в студиото на „Честно казано“ коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Голямото заболяване на съдебната власт, е ниското доверие към нея. Когато то е ниско, каквато и присъда да бъде издадена, винаги остават съмнения. Затова се говори и за това прословуто чувство за недостатъчна справедливост“, коментира Биков.

„Г-н Панов е част от дебата за прокуратурата, но не го възприемем като 100% казващ истината“, допълни още Биков.

„Не изпадам в ужас от темата за Велико Народно събрание, но обществото трябва да знае, че то не може да реши всички институционални проблеми“, смята депутатът.

„Прокуратурата действително има проблем и не само тя – цялата съдебна власт. Той обаче няма да се реши с конфронтация“, добави Биков.

Вижте цялото интервю в следващото видео!

Вижте също

Люба Кулезич съди Бареков заради задействаната машина за окалване срещу Би Ай Ти

Машината за окалване се задейства на пълни обороти срещу Би Ай Ти. Нает за оператор …

Един коментар

 1. Да плаче или да се смее МАЛКИЯТ ЧОВЕК, тъкмо поръчковите „юристи“ и „журналисти“ вкараха държавните дела в този батак, от който няма излизане и в тези свински черва, които нямат разплитане… господинът сам си призна как е обърнал палачинката, когато замирише на пари, ОТВРАТ!
  Cтенограмата на КТБ от 29 юни 2014 г., още на първи прочит недвусмислено показва, че ВСИЧКИ СА МАСКАРИ и само от страх за кожите си са приели с „консенсус“ едно соломоново решение, с което удовлетворяват личните си интереси и амбиции, както и ненаситната си жажда за власт и пари…
  Както може да прочетете на няколко места в стенограмата, е била
  „ОРГАНИЗИРАНА АТАКА СРЕЩУ БАНКАТА“.
  Въпреки това НЕ СЕ ВЗЕМА РЕШНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА КТБ?!? ЗАЩО, ЛИ???

  ЗАЩОТО УЧАСТНИЦИТЕ В ТАЗИ ЗАВЕРА ВЕЧЕ СА РЕШИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СПАСЯВАТ една ДРУГА „моята банка“ – Fibank/ПИБ (там си държат парите „ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ“) , което се очаква да лъсне в следващите стенограми, ако въобще видят бял свят…

  „АЗ НЕМАМ ГРИЖИ“, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СИ ПИЯ МОХИТОТО И „ПОТНИ“ БИРИЧКИ ПОД ПАЛМИТЕ
  на Карибите… ами кво повече да кажа освен един стар виц от соца:

  „ВСЕКИ МИСЛИ С ГЪЗА СИ“ инж. П.Бобев
  Т.е. ЗАВИСИ ОТ СТОЛА, НА КОЙТО СЕДИТЕ… прощавайте за израза.