понеделник , 23 юли 2018
Начало / Хайд Парк / Говори Тома Белев: Истините и лъжите за „Калиакра“

Говори Тома Белев: Истините и лъжите за „Калиакра“

Какво се случва в защитената екозона „Калиакра“ – има ли опит на държавата и „зеления октопод“ да ограбят бедните рибари и земеделски производители или някой цели да посегне на малкото, останало от ествествената българска природа? Вижте гледната точка на еколога Тома Белев от Асоциация на парковете.

Още интересни коментари и теми в „Хайд парк“, може да гледате ТУК!

Вижте също

Татяна Дончева: Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция

Защо акцията на спецпрокуратурата срещу кмета на Септември Марин Рачев беше толкова грандиозна? На този …

9 коментара

 1. Прокопиев

  Да уточним само, че Белев говори само лъжи за Калиакра. Аз една истина не чух от неговата уста. 2006 г. е мазал яко с неговите съпартийци нещата с Натура 2000 и сега ходи и се оправдава. Хората не са обаче толкова тъпи и го проумяват сами. Никой не му вярва на този измамник, който нагло използва природата, за да рекетира бизнеси и държавата. Същия този Белев да ви припомня щеше да брои делфините за 9 млн. лв.

 2. Тома Белев е доказан интересчия и шмекер, за да му се взема думата за чиста монета. Заради този човек страдат много наши съграждани, които не могат да работят, загинали са по пътищата и т.н.

 3. Христов

  Белев не е институция, за да му се вярва кое е истина и кое е лъжа за казуса с „Калиакра“!

 4. Браво на Тома Белев! Шокиран съм, че корумпираната тарикат Прокуратура има годишен бюджет от 300 млн. лева. Това са адски много пари за крайно неработеща правораздавателна институция станала за посмешище и нарицателно име за шуробаджанащина и престъпни схеми!

 5. От Тома Белев само лъжи ще се чуят

 6. Няма ли кой да го мютне вече?!

 7. Иван Иванов

  Цялата държава работи за перките и голф игрища, а прокуратурата и за още няколко строежа. А двете заедно срещу интересите на гражданите.

 8. Георги Георгиев

  Изключително неподготвена водеща!
  Както винаги – тъп и нагъл Тома!
  Заобикаляне на истината и хвърляне на прах в очите.
  Много се надявам Цацаров да си свърши работата и този боклук, който използва любовта на хората към природата, да си получи заслуженото!!!

 9. Кристиан Поповски

  Гледам,Слушам–пак гледам,пак слушам….и разбирам,че винаги са ни управлявали Масите,а те по принцип са огледало на масовката,на трите Прасенца и т.н……Е аджеба,защо е така …Ами щото ги няма УМНИТЕ,Ентелиджентните….а за Смелите и дума да не става……Та задачата Е,не защо са много Тъпите….А защо ги няма Умните…и смелите–и то по медийте