неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“: Всичко за фън шуй с Людмила Тонева – как да сме по-богати, по-щастливи и да привличаме позитивното

„Горещи срещи“: Всичко за фън шуй с Людмила Тонева – как да сме по-богати, по-щастливи и да привличаме позитивното

Случвало ли ви се е някога да се питате защо на едно място се чувствате по-щастливи или по-уютно, отколкото на друго? Отговорът е, че сте усетили добър фън шуй. А случвало ли ви се е да се чувствате странно неловко на друго място, без обяснима причина? Отговорът е, че сте усетили лош фън шуй.

Фън шуй е много повече от добра или лоша атмосфера. Той се занимава с енергията на мястото и е китайско изкуство за подреждане на мебелите и домовете така, че да насърчават богатството и здравето. Други го наричат земна астрология. Фън шуй се стреми да увеличи хармонията в заобикалящата ни среда.

Нашата гостенка е основател и председател на Асоциация „Фън шуй България“. Тя е енерготерапевт, занимава се професионално с фъншуй от 15 години.

Провежда консултации и обучение. Изработва лични амулети според датата на раждане. Преминала е много курсове за обучение в Китай. Специалист е по рейки, прана, шамбала и универсална енергия. Прави лични сеанси с лечебна цел и за общо развитие.

Как да увеличим хармонията в заобикалящата ни среда ще разберем от нашата гореща среща в Людмила Тонева!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. Мария Иванова

    Може ли да видим някъде дипломите на госпожата?
    Особено интересни са ми дипломите от Китай – те сигурно са на китайски.