понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ – Владина Цекова за добротата, позитивизма и пътешествията

„Горещи срещи“ – Владина Цекова за добротата, позитивизма и пътешествията

Добротата подмладява, казва тя. Винаги е усмихната, ведра и добронамерена. Приятелите и познатите ѝ казват, че е една от най-позитивните личности, които са срещали. През 80-те е един от най-красивите модели, но и днес, на 54, тя дефилира в ревюта и се снима в рекламни фотосесии и клипове.

Завършила е педагогика и психология в Софийски университет, работила е като детска учителка. От 1983-та до 1987-а беше един от елитните модели на модни къщи „Рила“ и „Перун“.

През 90-те е била рекламен директор на супершоу „Невада“ и копродуцент на състезанието „Фамилия топшоу“ по БНТ. Следва „Втори тотошанс“, също в БНТ. Шест години е експерт по връзки с обществеността в държавната администрация. Отскоро е рекламен директор на голяма продуцентска филмова компания, произвела един от най-хитовите сериали в българския ефир.

Влюбена е в пътешествията и срещите с духовно богати личности. Три пъти изминава поклонническия маршрут „Ел Камино“. Няколко пъти е живяла в индийски ашрам.

Има син на 30 години. Радва се на красива любов с мъж с лице, обветрено от морски бури.

За добротата и позитивизма, с които се среща по време на своите околосветски пътешествия на автостоп ще разговаряме в нашата гореща среща с Владина Цекова.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …