петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ със Светослава Рудолф – била ли е любовница на Иво Карамански? И още – мистерията около Ванга и новите проекти

„Горещи срещи“ със Светослава Рудолф – била ли е любовница на Иво Карамански? И още – мистерията около Ванга и новите проекти

Тя е красива, атрактивна, смела и дръзка. Готова е на всичко, за да разкрие истината и е един от най-известните разследващи журналисти у нас. Тя е Светослава Рудолф.

Родена е в София. Завършва немска и английска филология в Софийския университет, през 1992 г. печели стипендията „Гласът на Америка“ и специализира масови комуникации в колежа „Емори енд Хенри“, а след това – в централата на Си Ен Ен в Атланта. Има специализации и в Канада, Париж и Германия.

Стартът на кариерата ѝ като журналист е в „По света и у нас“. Светослава е първата жена, която води „Панорама“. Работила е в различни телевизии като продуцент, сценарист и водещ. Един от най-известните ѝ документални филми пък е „Ванга – мъченицата на XX век“, който предизвика остри реакции и извън България.

Една от визитните ѝ картички е и поредицата „Мистерии и факти“, излъчвана в няколко телевизии.

Светослава Рудолф има стотици публикации и рубрики в периодични издания. Носител е на многобройни награди в областта на журналистиката. Автор е и на книгата „Кръстника и силните“ за Иво Карамански и Димитър Иванов.

Преди шест години започва поредицата книги „Лица за милиони“ – биографии на най-богатите българи. От нея излизат томовете за милионерите Красимир Дачев и Стефан Шарлопов.

Над какво работи в момента, какви любопитни факти е разкрила напоследък и колко близка е била с печално известния Иво Карамански – разберете от горещата среща със Светослава Рудолф:

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. Митьо Гестапото

    Агресивна безвкусица и простотия. Май пак ще се героизират простаците.

    Тази телевизия се обезмислила напълно.