понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ със Станислав Яневски – българската следа в „Хари Потър“, за световната слава и защо избра реализация у нас

„Горещи срещи“ със Станислав Яневски – българската следа в „Хари Потър“, за световната слава и защо избра реализация у нас

Той е българинът, снимал се в суперпродукцията „Хари Потър“. Преди 12 години го откриват и след зверски кастинг го избират за ролята на Виктор Крум. На сутринта след премиерата той се събужда световно известен.

Роден е преди 32 години в София, живее в Англия и Израел. Докато учи в колежа „Мил Хил“ в Лондон, няма актьорски амбиции. След славата от „Хари Потър“ се снима в 11 филма и в клипове на попфолк изпълнители.

В последните години се отдава на страстта си към моторите, пуска си дълга коса и брада и облича кожено яке. Завършва курс за командоси и членува в рокерския клуб Номад Къстъм.

Наскоро беше премиерата на филма „Белезите на времето“, в който той е копродуцент и изпълнител на главната роля.

Какво е да си световноизвестна звезда в България и какво смята да прави в бъдеще ще разберем от нашата гореща среща със Станислав Яневски!

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …