петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / „Горещи срещи“ със Соня Колтуклиева – за семейния живот, пътешествията, контактите с Ванга и приятелството
sonyakoltuklieva

„Горещи срещи“ със Соня Колтуклиева – за семейния живот, пътешествията, контактите с Ванга и приятелството

Тя е журналист, продуцент, пиар експерт и една от най-колоритните светски дами.

Определя себе си като българка по кръв, пътешественик по дух и журналист по призвание. Родена е в Ташкент, израсла е в Петрич. Завършва гимназия със златен медал и журналистика в Софийския университет. Телевизионна водеща е на култовото предаване „Партньорство за бизнес“ по БНТ.

Тя е първата българска журналистка, допусната да снима в Светая светих на финансовия свят – Нюйоркската фондова борса, в Меката на информационните технологии „Майкрософт“ и в империята „Газпром“. Единствено тя сред българските журналисти успява да вземе интервюта от двама държавни секретари и един вицепрезидент на САЩ. Кръстосала е света, правила е вълнуващи филми за българските общности в Европа, Северна и Южна Америка.

Омъжена е за Стефан Неделчев, дългогодишен главен редактор на вестник „Пари“, с когото миналата година отпразнуваха 35-годишен брак. Има дъщеря Венета, която определя като „своя шедьовър“.

Как съчетава ангажиментите си на собственик на медия с тези на светска дама и пътешественичка, ще разберем от нашата гореща среща със Соня Колтуклиева!

 

Вижте също

irenakazakova

„Горещи срещи“ с Ирена Казакова – красивото лице на Би Ай Ти новините

Тя е красива, интелигентна, любопитна и с перфектна визия – пред камерата и във всеки …

Един коментар

 1. Йорданка Иванова

  Здравейте,

  Бихте ли ми изпратили телефон на Роксана (работеща в БАН), която беше Ваша гостенка на 05.07.2017 г.

  БЛАГОДАРЯ ВИ!

  с уважение,

  Йорданка Иванова
  0878822099