четвъртък , 22 март 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Венци Мартинов – за хумора, имитирането и защо е важно да се усмихваме повече

„Горещи срещи“ с Венци Мартинов – за хумора, имитирането и защо е важно да се усмихваме повече

Той е един от най-веселите и усмихнати хора в държавата. Хуморист-имитатор, режисьор и продуцент, автор на текстове за песни и телевизионни сценарии. Казва, че в арсенала му от трикове за разсмиване влизат имитации, скечове, вицове, весели песни, маймунджулъци, щуротии и изобщо купища майтапи.

Певческият му талант блясва още като дете в хор „Бодра смяна“. Пее и в други формации. Ей така, между другото завършва две висши образования – икономика в УНСС и естрадна режисура в Санкт Петербург.

Още като студент имитира естрадни певци. Самият Тодор Живков го признава като най-добър негов имитатор. Създава серия от хумористични албуми и телевизионни предавания – „Усмивките на Венци”.

Написал е много текстове за песни на дует „Ритон”, Мими Иванова и Развигор Попов, Георги Христов, Катя Близнакова и много други. Има артистична трупа „Комеди клуб” за хумористично-музикални спектакли за възрастни и деца.

За хумора и живота с усмивка ще разговаряме в нашата гореща среща с Венци Мартинов!

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …