събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Вальо Михов: За приятелствата, предателствата, жените и масонството

„Горещи срещи“ с Вальо Михов: За приятелствата, предателствата, жените и масонството

За себе си първият ни гост тази вечер казва, че е „гражданин от селски произход“, защото е роден в София, но е израснал в Горнооряховския край и с гордост се определя като селско момче.

Още 8-годишен започва да се занимава с футбол и магията на тази игра не го е напускала и за миг. Отначало играе в детския, а след това в юношеския отбор на ЦСКА. Като студент в Свищов облича фланелката на местния футболен клуб „Академик“.

В мрачните соц времена той е част от едно от най-светлите места за българина – Кореком, където е началник на отдел „“Външен транспорт и застраховане“.

След това цялата му трудова автобиография е свързана само и единствено с футбола: президент на ФК „ЦСКА“, президент на Футболния съюз, изпълнителен директор на „Литекс“ и „Славия“. Бивш президент на Българския футболен съюз и на Професионалната футболна лига.

Той е и един от най-галантните мъже в държавата. Даже примата на родната поп музика Лили Иванова не е останала безпристрастна към чара му.

Преди години пуши по четири кутии цигари, но днес вече е нов човек, преминал няколко пъти през изчистващите режими на д-р Емилова.

За горещите му спомени, за приятелствата и предателствата – вижте повече в интервюто с Вальо Михов!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …