вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Цвета Кирилова – за телевизията, родолюбието и изкушаващите предложения в политиката

„Горещи срещи“ с Цвета Кирилова – за телевизията, родолюбието и изкушаващите предложения в политиката

Тя е красивото лице на патриотизма. Тя е умна, интелигентна и амбициозна. Завършва „Управление на масовите комуникации” в Нов български университет.

Преди няколко години беше една от звездите на Нова тв. Блестеше в нюзрума не само с професионализма си, но и с безупречния си стайлинг. През 2011 г. напусна медията в знак на несъгласие с водената от шефовете политика. Телевизията си остана голямата ѝ любов и болка.

Днес не работи по професията си, тъй като е отдадена на друга кауза – създаденото от нея сдружение „Азбукари“. Проектите на организацията „Букварино“ и картата „Обичай родината“ са революция в образованието и възпитанието в патриотизъм.

Тя е бунтарка, свободолюбива и борбена. Луда е по високите скорости. Има свидетелство за управление на големи мотори и обожава свободата да обикаля България. Другата й голяма страст са пътешествията и гмуркането.

Оставила е на втори план личния си живот заради каузата да буди гражданската съвест у сънародниците си. Определя се като свободна жена, но ангажирана в нова вълнуваща връзка.

Наскоро тя беше предложена за лице на българското председателство на Евросъюза през 2018 г.

Как красотата и интелектът може да служат в полза на стойностни каузи – вижте в нашата гореща среща с Цвета Кирилова!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

6 коментара

 1. Дървосекачът

  Бидейки възхитен от дебрифинга на г-ца Кирилова , и потвърждавайки Факта отн. Варненската Цивилизация – позволете Предложение относно визуалното Послание за Европредседателството-Ни :
  – а каквоАко е Семейство ?! , т.е. Жена+Мъж+Дете (Деца ?) …а защо не И Хора-в-Златна възраст, Баба+Дядо.

  Успех !

 2. Цвети, така и не казахте с какво се издържате, ясно е че е от това което правите и даренията ви помагат да се издържате, виждам че правите добро и ви следя, давайте го по скромно с това, какво сте направили (прави ви лоша услуга) живиа и здрава да сте и си поемайте въздух като говорите, все едно сте го научили на изуст, а това със златото беше глупаво (далече сте от истината)

 3. Антония

  Интелигентна, а?
  Познанията по история на госпожата сериозно куцат. От къде се е информирала, че българите първи са обработвали златото? В Египет 5000 години преди новата ера какво са правили? Това се знае от обща култура.

 4. За връзка с Цвета Кирилова – 0882 881 908

 5. Добре,че не и преподавах в НБУ,нямаше да си вземе изпита при мен Цвети…..била бунтарка и талантлива…колко смешно.

 6. Доротея Миланова

  Здравейте!Мога ли да се свържа с Вашият гост тази вечер,Цвета Кирилова?
  Мисля,че имам нещо,което може да я заинтересува(има връзка с любовта към България…)
  Моля,ако прояви интерес,да се свърже с мен.Благодаря!