неделя , 23 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Тити Папазов: За отношенията с Цветан Василев, парите в спорта и тайната на щастливия брак
TitiPapazov

„Горещи срещи“ с Тити Папазов: За отношенията с Цветан Василев, парите в спорта и тайната на щастливия брак

През юли той става на 50 години. От малък е луд по баскетбола и тренира в Левски. Бил е президент на баскетболен клуб Славия, треньор на мъжките състави на Левски, Лукойл Академик и на националния отбор.

През 2009 г. е избран за треньор на годината. От 2015 г. е президент на синия баскетболен клуб. И когато печели, и когато губи мач, емоцията му не остава незабелязана.

Колоритният спортен шеф се пробва и в политиката, и в шоубизнеса. През 2007-ма се кандидатира за кмет на София от Демократическата партия, а през 2008 г. се снима в сериала Забранена любов. Участва и в различни телевизионни формати.

Той спечели сърцата и на българите, които не гледат баскетбол, преди 10 години, когато осинови изоставено от майка си момченце с диагноза СПИН. Днес с любов отглежда Митко и собствения си син Александър.

Каква е формулата да си успешен и обичан баскетболен шеф и баща – вижте от нашата гореща среща с Тити Папазов!

Вижте също

irenakazakova

„Горещи срещи“ с Ирена Казакова – красивото лице на Би Ай Ти новините

Тя е красива, интелигентна, любопитна и с перфектна визия – пред камерата и във всеки …

Един коментар

  1. Браво Венета е просто ненадмината. Усещаше се нейната липса, тя пита и няма как да не и отговориш. Уникален подход! Браво на Сашо Диков и на целия ви екип. Чудесен подбор на гости! Успех!!!!