неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Тити Папазов: За отношенията с Цветан Василев, парите в спорта и тайната на щастливия брак

„Горещи срещи“ с Тити Папазов: За отношенията с Цветан Василев, парите в спорта и тайната на щастливия брак

През юли той става на 50 години. От малък е луд по баскетбола и тренира в Левски. Бил е президент на баскетболен клуб Славия, треньор на мъжките състави на Левски, Лукойл Академик и на националния отбор.

През 2009 г. е избран за треньор на годината. От 2015 г. е президент на синия баскетболен клуб. И когато печели, и когато губи мач, емоцията му не остава незабелязана.

Колоритният спортен шеф се пробва и в политиката, и в шоубизнеса. През 2007-ма се кандидатира за кмет на София от Демократическата партия, а през 2008 г. се снима в сериала Забранена любов. Участва и в различни телевизионни формати.

Той спечели сърцата и на българите, които не гледат баскетбол, преди 10 години, когато осинови изоставено от майка си момченце с диагноза СПИН. Днес с любов отглежда Митко и собствения си син Александър.

Каква е формулата да си успешен и обичан баскетболен шеф и баща – вижте от нашата гореща среща с Тити Папазов!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. Браво Венета е просто ненадмината. Усещаше се нейната липса, тя пита и няма как да не и отговориш. Уникален подход! Браво на Сашо Диков и на целия ви екип. Чудесен подбор на гости! Успех!!!!