понеделник , 19 ноември 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с тийн идола на България EVA – как се живее цветно и позитивно

„Горещи срещи“ с тийн идола на България EVA – как се живее цветно и позитивно

Тя е красива, креативна, артистична и заредена с позитивна енергия. Тя е певица, актриса и един от новите тийн идоли на България. Има над 70 хиляди последователи в социалните мрежи. Не пие, на пуши, не се дрогира, вегетарианка. Обичана е и от родителите заради позитивните си послания към малките си фенове.

Тя е доброто татково момиче. Дъщеря е на Теди Георгиев, първия диско изпълнител и шоумен, и от 3-годишна пее – първо във вокална група „Смехорани“, а после 12 години – в детския хор на Националното радио. Завършила е музикалното училище и поп и джаз пеене в консерваторията. Има много награди от конкурси и певчески фестивали.
Участва в театрални пиеси и в мюзикъла „Кабаре“.

В интернет се прочу с комедийната си роля на Бети в пародийния онлайн сериал #Кифла. Бети стана любимка на хиляди тийнейджъри и последва продължение на сериала.

Тя има 10 самостоятелни хита. Песните ѝ се разпространяват с успех в Румъния, Гърция и Турция, където 2 поредни години участва в местни фестивали пред 50-хилядна публика.

Наскоро заедно с рапъра Кристо пуснаха свежо лятно парче – Бумеранг, което бързо набра популярност. Как се живее цветно и позитивно в България ще разберем от нашата гореща среща с EVA.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …