събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Нора Караиванова – за музикалната джунгла, истинската любов и таланта от Господ
norakaraivanova

„Горещи срещи“ с Нора Караиванова – за музикалната джунгла, истинската любов и таланта от Господ

На сцената тя е като тайфун – красива, провокативна, секси. Има уникална коса, буйна и непокорна като нея самата. Хипнотизира публиката с невероятния си вокален диапазон. Изпява с лекота всичко, което пожелае.

Родена е в Горна Оряховица. Като малка учи класически балет, пее от десетгодишна. Завършва поп и джаз пеене в Музикалната академия. Финалист е от Мюзик Айдъл.

Творческият тандем с мъжа до нея, музиканта и композитор Бисер Иванов, е много успешен. Пише текстовете към негови песни и пеят заедно в различни формации. В момента двамата представят на българските клубни сцени акустичен проект изцяло с авторска музика.

Участва и в мюзикълите Зоро и Чикаго, както и в рок операта Нострадамус. Наскоро заедно с друга нейна колежка и приятелка – Маги Джанаварова записа парчето Дива.

Как едно борбено момиче и рядък талант успява да се реализира в трудните условия на музикалния бизнес у нас – вижте в горещата среща с Нора Караиванова!

Вижте също

irenakazakova

„Горещи срещи“ с Ирена Казакова – красивото лице на Би Ай Ти новините

Тя е красива, интелигентна, любопитна и с перфектна визия – пред камерата и във всеки …