петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / „Горещи срещи“ с Нели Конуей – българката, която лекува чрез Ангелите

„Горещи срещи“ с Нели Конуей – българката, която лекува чрез Ангелите

Тя е земният посланик на Ангелите и Света на духовното и светлината. Ученичка е на знаменитата Дорийн Върчу. Преподава кундалини йога и медитации, прави ангелско енергийно лечение и разчита бъдещето с карти, водена и напътствана от ангелите.

Българката, журналист по образование, от години живее в Лос Анджелис и на Хавайските острови. След преживяна тежка катастрофа, започва да вижда и да общува и лекува с Ангелите.

Получава знамение за своята мисия и път. Остава в земното измерение, за да ни учи и напътства, за да бъде духовен учител.

Как магичните проявления и взаимовръзки между световете са подчинени на единната вселенска карма – вижте в нашата гореща среща с Нели Конуей!

За желаещите да си поръчат книгите и ангелските карти на Нели Конуей – имейл адрес  77ArchangelMichael@gmail.com.

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

7 коментара

 1. ВЕНЕТО , САМО НЕ ДАВАЙ ЗА ПРИМЕР КНИГИТЕ СИ В ТОЗИ ДУХОВЕН РАЗГОВОР , ЗАЩОТО В НЕЯ ИМА ТОЛКОВА БРУТАЛНИ ЦИНИЗМИ ЧЕ СЪМ ОТВРАТЕНА !ПРЕСТАНИ ДА СЕ ВЖИВЯВАШ КАТО ХРИСТО КАЛЧЕВ ЗАЩОТО СИ БЕЗКРАЙНО ДАЛЕЧ .НЕ ТИ ОТИВА ДА СИ ТОЛКОВА БРУТАЛНА В ИЗКАЗА СИ

 2. 7. Бой се от Единия Бог – твоя Творец и Промислител, и Спасител и не унижавай своята детска преданост към Него и крепкото си упование на Него с напразната страхливост пред тъмните сили.

  8. Постарай се да бъдеш ревностен изпълнител на всички без изключения Божии заповеди и точен извършител на всички дела, които Ангелът внуши на сърцето ти или които ти посочи стечението на обстоятелствата в живота ти – и ще бъдеш син в Божия дом, а не роб.

  9. Моли се, труди се усърдно в молитвата, непрестанно се моли, за да слиза свише върху теб сила да вършиш добро и помощ – да избягваш злото – всеки път, когато ти е нужно. Молитвата прави земнородния жител на небето и го облича в небесна чисота и святост.

  10. Избягвай лъжливите пророци – гадатели и влъхви, чрез които врагът погубва Божиите раби. Слабите във вярата се обръщат към тези измамници, а те, като им отговарят според желанието на сърцето им, пълнят главите им с мечтателни надежди. Като смесват с капката истина море от лъжи, те ги събазняват и отново ги въвличат към езичество. Който искрено вярва и е предал себе си на Бога, той няма да отиде при тях – такъв търси небето, а те гадаят обикновено само за земното.

  11. Учителка, единствена учителка, да ти бъде Църквата на живия Бог, стълб и крепило на истината* (1 Тим. 3:15). В нея е светлината на неизменното знание. Извън нея са мрак и тъмнина, където князът на света е поставил своята учителска катедра и заслепява разума на онези, които го слушат, а не искат да слушат гласа на Църквата, защото те самите са светски.

  Това може да ти служи за проверка: което е в разногласие с учението на Църквата – то е гласът на бащата на лъжата. – Внимавай и се пази чист от това падение. Ето и още един признак: словото на истината въдворява дълбок мир, покой и сладост във вярващото сърце; а словото на лъжливите поражда мечти и съмнения и, както солената вода, разпалва жаждата за знание, като затваря ума, подобно на пленник, в неясна мрачна пустиня.

  12. Без най-близки ръководители, не можеш да живееш свято на земята. Ще ги намериш в Църквата, където Светият Дух ги поставя да пасат Христовото стадо. Измоли от Господа да ти дарува такъв, който е полезен за душата ти. В нужния час, и без да го питаш, той ще ти каже утешителни думи. Божият Дух ще го научи какво да ти каже и ти ще чуеш от него какво иска от теб Бог. Но се пази и тук от измамните духове*(тоест от бесовете). Смирението и тихостта украсяват истинския ръководител. Където има разкош в думите и живота – там е лъжа. Внимавай в това и ще се спасиш”.

 3. мар-ко (марксист-комуњар)

  В наше време на такива като Нели местото им беше между „сините ангели“.

 4. Абе, Венета, абе млъкни да чуем Нели, голяма си бръмчалка! Не спря да говориш!

 5. Венета е много нервна!!!!!

 6. Уникална среща и за нас зрителите! Как да се снабдим с книгите на Нели и каква е цената им?

 7. Ani Todorowa 9887

  Благодарим,
  Нели е много позитивен,любящ и светъл чояек !Радвам се,че я има и ни обучава и отваря към доброто и светлината !